Szarvaspörköltet osztanak a rászorulóknak a piactéren


2014-12-17 12:36:10  | cikk: mo  | 


Szarvaspörköltet osztanak a rászorulóknak a piactéren főképe
Naponta ötszáz adag meleg ételt osztanak a rászorulóknak ma, holnap és holnapután a pápai piactéren. A Bakonyerdő Zrt. felajánlásából naponta szarvaspörköltet fogyaszthatnak a hátrányos helyzetűek. Az erdőgazdálkodási vállalat fontosnak tartja, hogy segítsen az elesetteken, így a karácsony előtti ételosztás már hagyománnyá vált a városban.
- A Bakonyerdő Zrt. hisz abban, hogy jónak lenni jó, ezért erejéhez mérten minden évben igyekszik segíteni a rászorulókon. Az idei évben 560 kiló szarvashúst bocsátott Pápa Város Önkormányzata rendelkezésére – fogalmazott Novákné Szőke Anett, a Bakonyerdő Zrt. marketingvezetője.
Az erdőgazdálkodási vállalat képviselője elmondta azt is, több hasonló karitatív tevékenységben részt vesznek, a balatonfüredi erdészetnél például fenyőfákat kaptak a hátrányos helyzetű családok és a közintézmények.

A szarvashúst a Nátus konyha munkatársai dolgozták fel és készítették el a mintegy 1500 adag pörköltet. Az ételosztásban Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye dolgozói működtek közre.

Meleg szarvaspörköltet még csütörtökön és pénteken is fogyaszthatnak a hátrányos helyzetű személyek. A rászorulókat mindkét napon 11 óra 30 perctől várják a piactéren.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-28 23:33:27

Reagált és értékelt Grőber Attila


ajánlott cikk főképe

2020-01-08 13:25:43

Az eilati énekkar koncertje pénteken lesz a református Ótemplomban


ajánlott cikk főképe

2019-10-26 12:48:04

Élő közvetítés a képviselő-testület alakuló üléséről


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 23:21:39

Slágerparti az Esterházy-kastély udvarán


PÁPA időjárás