„A karácsony nemcsak ünnep, hanem érzés is” - Szülők karácsonya a Munkácsyban


2014-12-17 21:25:30  | cikk: Babos Petra  | 


„A karácsony nemcsak ünnep, hanem érzés is” - Szülők karácsonya a Munkácsyban főképe
A Pápai Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskolában már hagyomány, hogy karácsony előtt a szülőket meghívják az úgynevezett Szülők karácsonyára, ahol a diákok vidám és színes műsorszámokkal ajándékozzák meg a jelenlevőket. Idén 350 tanuló lépett fel a karácsonyi összeállításban.
A Szülők karácsonya programon Megyeriné Borsó Éva igazgató köszöntötte a szép számban megjelenteket.
- Ahol harmónia, béke, szeretet van, ott meghitt, bensőséges kapcsolatok vannak. A karácsony nemcsak ünnep, hanem érzés is. A karácsonyi csengő a békességet, a szeretetet, az otthon melegét jelenti. Figyeljünk arra, hogy e szeretet ne csak néhány napig, az ünnep idején éljen a szívünkben, hanem a hétköznapokban is megmaradjon - mondta az igazgatónő.
Végül szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánt minden jelenlevőnek a következő idézettel: „Égjen hát a békeláng az emberek szívében, mosolyogjon minden szempár házak melegében. A szeretet most a legfontosabb ezen a világon, legyen mindenkinek boldog s békés a karácsony.”
A színvonalas műsorban volt lucázás, karácsonyi mondókák, dalok, csengettyű, pásztorjáték, karácsonyi tánc és német, illetve angol dallamok is.
A nagy sikerű karácsonyi műsort holnap délután megismétlik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-03-25 15:43:27

Novellapremier a papa-ma.hu-n


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:40:18

Fogd, vidd és olvasd! Ingyen elvihető könyvek a bibliotéka előtt