Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél


2014-12-19 13:16:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karácsonyi ünnepség a Hét Csillag Egyesületnél főképe
Az idén is igen aktív Hét Csillag Kulturális és Sport Egyesület ebben az esztendőben is karácsonyi ünnepséggel zárta az évet. A Jókai utcai edzőteremben egyesületi tagok, szülők és meghívott vendégek gyűltek össze, a megjelenteknek Kincses László verssel, Vida Anna és Nagy Szabolcs pedig néptánccal kedveskedett a jelenlévőknek. Pintér Péter elnök köszöntő beszédében elmondta, mozgalmas volt a 2014-es év, közel 60 kulturális-, és sporteseményen vettek részt, ami azt jelenti, hogy minden hatodik napra jutott valamilyen program.
- Minden évben egy évzáró ünnepséggel emlékezünk meg a karácsonyról és elevenítjük fel az esztendő legfontosabb eseményeit, kiemelem azokat a pontokat, melyek meghatározóak voltak ebben az évben, emellett díjazzuk azokat a versenyzőinket, akik a legjobban teljesítettek. Három irányzattal foglalkozik az egyesület, a Seven Star Mantis kung-fu stílussal, a magyar hagyományos harcművészettel és az orosz systema irányzattal, ennek is betudható, hogy nagyon sok esemény van a hátunk mögött. Kulturális eseményeink között a Wass Albert felolvasóestet, az Ültess fát mozgalmat említeném, de részt vettünk a Szigeti veszedelem bemutatón, valamint a Szent Mihály napi tűzgyújtáson is. Ami a sportot illeti, hat bajnokságunk volt idén, nyolc olyan versenyzőnk van, aki országos megmérettetéseken 1-4. helyezést ért el, ami nagyon jó eredmény. 16 szemináriumon vettünk részt, ami a szakmai fejlődésnek egy nagyon jó hátteret ad, remélem, hogy 2015 is legalább ennyire eseménydús lesz. Azt tudni kell, hogy 1995-ben alapítottunk pápai székhellyel egyesületet, tehát a jövő év azért is fontos lesz, mert húsz éves lesz az egyesület, ezt a kerek jubileumot szeretnénk méltóképpen megünnepelni.
Az iskola vezetője elmondta, ebben az évben még két edzés vár rájuk, emellett az egyesület tagjai idén is ostormenettel vezetik fel a szilveszteri futást, a körülbelül 15-20 fős csapat december 31-én 13:30-kor a Korvin utcától indul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke