Folytatódik a Gyertyafényes advent


2014-12-19 21:36:09  | cikk: Babos Petra  | 


Folytatódik a Gyertyafényes advent főképe
A Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola diákjainak éneke csalogatta ma délután a Gyertyafényes advent negyedik hétvégéjének pénteki programjaira az érdeklődőket. A munkácsysok német dalokkal, furulyaszóval várták a járókelőket.
Őket a Nátuskerti Óvoda kicsinyei, a Huszár lakótelepi Óvoda óvodapedagógusai és zeneovisai, valamint a Magyargencsi Dalkör követte.
Este a JMSZK Vadvirág Néptáncegyüttes és a Pápai Református Kollégium Tánc-Lánc Alapfokú Művészeti Iskola gyermektáncosai léptek színpadra.
Müller Zoltán művészeti vezető elmondta, a mai alkalomra kalocsai, moldvai, rábaközi, szatmári, mezőségi és kalotaszegi táncokat hoztak.
- Nagyon mozgalmas évet tudhatunk magunk mögött. Rengeteg fellépésünk volt, szerepeltünk az ifjúsági néptánctalálkozón, de több városi rendezvényen is bemutatkoztunk. Holnap egy táncházat tartunk, ahol a leendő tánc-láncosokkal fogunk táncolni.
A művészeti vezető elárulta még, hogy jövőre szeretnének egy olyan csoportot indítani, amelyben volt vadvirágosok táncolnának. Müller Zoltán hozzáfűzte, a jövő hét elején tartják évad végi összejövetelüket, s januártól ismét megkezdik a felkészülést.
A Gyertyafényes advent programsorozata holnap 16 órától folytatódik, amikor is AFS cserediákok mutatkoznak be. A délután folyamán a Honvéd Bajtársi Klub Vidám Nagyik Kórusa, a Mező Musical Csoport és a Pápai Nyugdíjas Egyesület amatőr művészeti csoportjai lépnek fel. A szombatot a Rocktenors adventi műsora zárja 19 órai kezdettel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-08 15:30:53

Befejeződött a textil arcmaszkok osztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 17:42:25

Színes programok a munkácsys Erzsébet táborban


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 20:34:20

A piros lap mögött, avagy hatósági házi karanténban


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 09:20:50

Folytatódik a lakossági textil arcmaszkok osztása