Karácsonyi műsor a Tarczyban


2014-12-20 00:12:38  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Tarczyban főképe
Hosszú évek óta hagyomány már, hogy a Tarczy Lajos Általános Iskola karácsonyi ünnepséget szervez szülőknek, az egykori kollégáknak és nyugdíjasainak. Fehér Ferenc karnagy indította útjára ezt a kezdeményezést évekkel ezelőtt. Eleinte a református és az evangélikus templom adott otthont a műsornak, de amióta elkészült az intézmény új aulája, azóta ott tartják a meghitt programot.
A karácsonyi program nyitásaként Hardi Tünde tagozatvezető köszöntötte a szép számban megjelenteket, majd a diákok gondosan összeállított műsora következett. A tanulók jelenetekkel, énekkel és tánccal tették ünnepibbé a karácsonyvárás utolsó hétvégéjét. A diákokat Hortobágyiné Bors Judit, Győrffyné Mátis Márta és Butiné Kemenczki Anita készítette fel - tájékoztatta hírportálunkat Lombosi Anikó szervező.
Az idei évben egy különleges produkcióval is meglepték a közönséget, hiszen pedagógusok és gyermekeik közösen mondtak verseket Túrmezei Erzsébettől.
A rendezvény a Csendes Éj eléneklésével zárult, amit együtt énekeltek a közönséggel.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:32:46

Az Opel Marsal is segíti az Egyesített Szociális Intézmény munkáját


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 19:52:38

Képviselők az épülő atlétikai centrumnál


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 20:28:54

Pápán is megszólaltak a harangok a trianoni békediktátumra emlékezve


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:21:43

Állatmentő akció a Bázisrepülőtéren