Karácsonyi műsor a Tarczyban


2014-12-20 00:12:38  | cikk: Babos Petra  | 


Karácsonyi műsor a Tarczyban főképe
Hosszú évek óta hagyomány már, hogy a Tarczy Lajos Általános Iskola karácsonyi ünnepséget szervez szülőknek, az egykori kollégáknak és nyugdíjasainak. Fehér Ferenc karnagy indította útjára ezt a kezdeményezést évekkel ezelőtt. Eleinte a református és az evangélikus templom adott otthont a műsornak, de amióta elkészült az intézmény új aulája, azóta ott tartják a meghitt programot.
A karácsonyi program nyitásaként Hardi Tünde tagozatvezető köszöntötte a szép számban megjelenteket, majd a diákok gondosan összeállított műsora következett. A tanulók jelenetekkel, énekkel és tánccal tették ünnepibbé a karácsonyvárás utolsó hétvégéjét. A diákokat Hortobágyiné Bors Judit, Győrffyné Mátis Márta és Butiné Kemenczki Anita készítette fel - tájékoztatta hírportálunkat Lombosi Anikó szervező.
Az idei évben egy különleges produkcióval is meglepték a közönséget, hiszen pedagógusok és gyermekeik közösen mondtak verseket Túrmezei Erzsébettől.
A rendezvény a Csendes Éj eléneklésével zárult, amit együtt énekeltek a közönséggel.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-04 22:44:04

A rádiózásról a Gondolkodó Körben


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 16:52:31

Élőben a Kossuth Rádióban


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 11:51:50

Megnyílt a Korona-Korvin körforgalom


ajánlott cikk főképe

2019-10-14 21:18:01

Marton Sándor: Köszönöm azoknak, akik rám szavaztak


PÁPA időjárás