Előkerültek a trófeák a házkutatásnál


2014-12-21 09:17:20  | cikk:  | 


Két dám bika trófeát találtak a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói egy Pápa környéki településen élő vadász házában. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
A nyomozás adatai szerint a Pápateszér külterületén található vadásztársaság területén 2012 októberében és 2013 novemberében R. László vadász egy-egy dám bikát lőtt ki, ám erről a vadásztársaságot nem értesítette. Az elejtett állatokat hazavitte, húsukat családja elfogyasztotta, trófeájukat pedig kikészítette és azt a lakásában tartotta.
A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói az 55 éves férfinél 2014. december 16-án házkutatást tartottak, amelynek során az egyik szekrény tetejéről előkerültek a jogosulatlanul hazavitt vadak trófeái. A nyomozók a trófeák mellett a gyanúsított engedéllyel tartott két lőfegyverét is lefoglalták. R. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-06 19:41:12

Összevont ellenőrzés a használtcikk- piacon


A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya és a térség polgárőr vezetői 2019. augusztus 29-én délután tartották koordinációs értekezletüket, melyen a 2019. évi őszi közös szakmai feladatok megbeszélése volt a fő téma.

A rendőrség és a polgárőr egyesületek kiemelten együttműködnek...

2019-09-04 15:59:42

Koordinációs értekezlet a Pápai Rendőrkapitányságon


A pápai középiskolások a rendőri szakmával ismerkedhettek meg.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi középiskolában tartottak előadást a rendőri hivatás iránt érdeklődő fiataloknak 2019. november 21-én délelőtt. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma...

2019-11-21 18:27:56

Rendőri hivatást népszerűsítették


A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk!  rendőrségi prevenciós vagyonvédelmi programra a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 24-én Csóton várják az érdeklődőket.

2019-09-18 14:16:46

Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program


PÁPA időjárás