Előkerültek a trófeák a házkutatásnál


2014-12-21 09:17:20  | cikk:  | 


Két dám bika trófeát találtak a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói egy Pápa környéki településen élő vadász házában. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.
A nyomozás adatai szerint a Pápateszér külterületén található vadásztársaság területén 2012 októberében és 2013 novemberében R. László vadász egy-egy dám bikát lőtt ki, ám erről a vadásztársaságot nem értesítette. Az elejtett állatokat hazavitte, húsukat családja elfogyasztotta, trófeájukat pedig kikészítette és azt a lakásában tartotta.
A Pápai Rendőrkapitányság nyomozói az 55 éves férfinél 2014. december 16-án házkutatást tartottak, amelynek során az egyik szekrény tetejéről előkerültek a jogosulatlanul hazavitt vadak trófeái. A nyomozók a trófeák mellett a gyanúsított engedéllyel tartott két lőfegyverét is lefoglalták. R. László ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrség a kábítószer-ellenes világnap alkalmából egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a drogfogyasztás sokszor visszafordíthatatlan következményeire.Jelenleg Európában a kábítószerek terjedésének különösen dinamikus időszaka zajlik. Új és egyre veszélyesebb szerek...

2020-06-26 16:19:55

Elég egyetlen rossz döntés — és az egész életed megváltozhat


A pápai nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 46 éves helyi lakost.

A sértett 2020. május 10-én délután értesítette a rendőrséget arról, hogy bankkártyáját, melynek tokjára felírta a PIN kódot is, elvesztette. Ezt követően több üzenetet kapott telefonjára, hogy a bankkártyájával...

2020-05-12 13:14:33

A rendőröket meglátva szájába gyűrte a pénzt


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán