Kenesei Krisztiánt a Mezőkövesd hívja


2014-12-21 12:41:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kenesei Krisztiánt a Mezőkövesd hívja főképe
A Nemzeti Sport információja szerint az NB II-ben harmadik helyen álló Mezőkövesd szeretné szerződtetni a Lombard csatárát, Kenesei Krisztiánt, aki a Nemzeti Sportnak meg is erősítette az érdeklődést. A 37 éves támadó az ősszel 14 meccsen játszott az NB I-ben a Lombard Pápában, de gólt nem szerzett a csapat színeiben, és lehet, hogy már nem is fog, mert a téli szünetben távozhat.
- Nem tagadom, volt szó róla, hogy oda szerződjek – erősítette meg a híreket a rutinos játékos. De nem csak onnan, máshonnan, az NB I-ből is kerestek, de semmi konkrétumról nem tudok beszámolni, s amúgy is, Bíró Péterrel, a Pápa tulajdonosával beszélem meg először, miként döntök. Akadnak gondok a klubnál, de erről többet nem szeretnék mondani. Meglátjuk, miként alakul a jövőm. A szerződésem a nyárig szól, s rendkívül jólesik, hogy ilyen korban is keresnek, hívnak. Egy biztos, nem szeretném még abbahagyni a játékot, jó erőben érzem magam - fogalmazott a csatár.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:13:15

Újra a dobókörben