Sikeres volt Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarának karácsonyi koncertje


2014-12-23 09:38:59  | cikk: Babos Petra  | 


Sikeres volt Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarának karácsonyi koncertje főképe
Zsúfolásig telt az evangélikus templom Pápa Város Bárdos Lajos Vegyeskarának hagyományos karácsonyi koncertjére. Az est során Bárdos Lajos művein kívül felcsendültek karácsonyi dalok is, így például a „Jöjjetek hát víg örömmel” és a „Stille Nacht” is.
Fehér Ferenc karnagy azt hangsúlyozta, nincs még egy olyan jó csapat, mint az övék.
-          A legszívhezszólóbb, a leghitelesebb és a legszebb koncertet templomban lehet adni karácsonykor. Nagyon örülünk, hogy már több éve az evangélikus templom, ez a csodálatos akusztikájú épület adhat otthont hangversenyünknek. Reméljük, összeállításunk mindenkinek tetszett, s mindenkit megszólított. Kórusunk arra törekszik, hogy a láthatatlan ajándékot, vagyis a hangunkat a karácsonyfa alá tehessük – tette hozzá a karnagy.
Fehér Ferenc elmondta még, advent idején felléptek Bécsben a Városházán, ahol szintén egy sikeres koncertet hallhatott a közönség.
A pápai koncerten közreműködött Illés Csaba, Nagy Kristóf, Babos Tibor és Gosztola István. A hangulatos műsort a közönség vastapssal jutalmazta.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem


ajánlott cikk főképe

2020-08-01 00:07:13

Petőfi Sándorra és Vajda Péterre emlékezett az EpVE


ajánlott cikk főképe

2020-05-21 13:50:45

A tarczys Hatvani Márk országos első helyezett informatikából