Hízik a jég a Fő téren – hétfőtől várják a korcsolyázókat


2014-12-27 18:46:51  | cikk: HuHa  | 


Hízik a jég a Fő téren – hétfőtől várják a korcsolyázókat főképe
A tervek szerint hétfő délelőtt megnyílik a Fő téri jégpálya. A Boroszlán Zrt. és a Városgondnokság szakemberei már múlt héten megkezdték a pálya előkészítését, palánkot emeltek az ezer négyzetméteres terület körülhatárolására, a beszerelték a gépházat, felépítették a kiszolgáló helyiségként funkcionáló faházakat és lerakták a gumiszőnyeget, tegnap pedig megkezdték a jégkészítést is.
A korcsolyapályát az első szezonhoz képest ezúttal másképp alakították ki. Újdonság a palánk, melyet a korizók javaslatára készíttettek, hiszen ezzel a kezdők is bátrabban mozognak majd a jégen, a pénztár és a kiszolgáló faházak pedig átkerültek a Griff épülete előtti területre. Idén itt lesz a bejárat és a pénztár is.
Boros Katalin, a Fő teret üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője érdeklődésünkre elmondta, az idén is biztosítanak minden szolgáltatást, amely a zavartalan sportoláshoz, szórakozáshoz szükséges. Lesz korcsolyakölcsönző, melegedő helyiség, büfé és mosdó is, s ezeket úgy alakították ki, hogy korcsolyával is megközelíthetők legyenek.
Nem változnak az árak sem az idén, a nyitva tartást viszont meghosszabbították, hogy a téli szünet második hetében mindenki kedvére élvezhesse e téli sportot. A jégpálya 9.30-kor nyit majd és 21 óráig üzemel, vagyis négy turnusban lehet használni a pályát.
A tervek szerint tehát, december 29-étől újra lehet korizni a Fő téren, s ezt csak a meteorológiai előrejelzés szerint várható erős havazás zavarhatja meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 21:51:52

Keresztülhajtott egy autó az új futópályán


ajánlott cikk főképe

2020-06-09 15:39:55

A szentmisék megtartásának szabályai is tovább enyhültek


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 20:39:25

Készül a tómeder a Schwenczel réten


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:58:36

Épülhet a kétszer kétsávos út Győr és Pápa között (cikkünket frissítettük)