A szántásba menekült


2014-12-29 14:19:12  | cikk:  | 


El akart menekülni a rendőrök elől, de segédmotorja elakadt a szántásban annak az adorjánházi férfinak, akit 2014. december 20-án késő este fogtak el az egyenruhások.

A polgárőrökkel közös akcióban résztvevő Fekete Ernő rendőr törzsőrmester és Baráth Balázs rendőr törzsőrmester körzeti megbízottak 2014. december 20-án 22 óra 15 perckor Külsővaton egy velük szemben imbolyogva közlekedő motorosra figyeltek fel. Szolgálati gépkocsijukkal a jármű után indultak, ám a sofőr ezt észlelve befordult egy földútra. Az út egy mezőgazdasági területre vezetett, de a járművezető továbbra sem állt meg. A szántáson csak néhány métert tudott haladni, mert segédmotorjának kerekei besüllyedtek a vizes talajba. A menekülő férfit a rendőrök igazoltatták, majd vele szemben alkoholszondát alkalmaztak. A műszer pozitív eredményt mutatott, ezért előállították a Pápai Rendőrkapitányságra. Az intézkedés során megállapították, hogy a 35 éves adorjánházi személy nem rendelkezett vezetői engedéllyel. A rendőrök munkáját a velük szolgálatot teljesítő polgárőrök is segítették, akik a helyszínen felügyeltek a segédmotorra, amíg a tulajdonos által megbízott személy megérkezett.                                                           
A férfi ellen járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán. Az engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás keretében kell felelnie.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:08:21

Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 41 éves nemesgörzsönyi lakossal szemben folytatott.

A járőrök 2020. május 8-án este Nemesgörzsöny egyik utcájában állítottak meg egy segédmotor-kerékpárt, és ellenőrizték annak vezetőjét. A 41 éves helyi...

2020-05-19 14:12:51

Ittasan vezetett a férfi a rendőrök elfogták


Íme, a rendőrség tanácsai, hogy ne váljon a csalók áldozatává.

Világszerte tapasztalható, hogy az új koronavírus által terjesztett járvány miatt a sebészeti maszkok és más orvosi segédeszközök iránt megnövekedett a kereslet, és egyre nehezebb ezek beszerzése. Ezzel párhuzamosan megjelentek...

2020-03-18 11:45:53

Vigyázat: csalók húznak hasznot az új koronavírus-helyzetből