Küzdősport bál


2014-12-29 18:57:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Küzdősport bál főképe
Hagyományteremtő szándékkal, első alkalommal rendezték meg városunkban a küzdősportban és a harcművészetben tevékenykedő egyesületek képviselőinek a Küzdősportos - Harcművészes évzáró bulit. Öt egyesület fogadta el a szervezők meghívását, a házigazda Koko-Gym KSE mellett a Patent Griff SE, a Fighting Force SE, a Bakony Judo Klub és a Pizsama Dojo Kyokushin Karate Club vett részt az összejövetelen. Az est céljairól Korpics Gábor szervezőt kérdeztük.
- Miután egyesületünk is jó ideje a Küzdősport Centrumban tartja edzéseit, ahol egyébként több klub is tréningezik arra gondoltam, ne csak két edzés között és a szemináriumokon találkozzunk, hanem edzőtermen kívül is egy finom vacsora mellett tovább mélyüljenek a sportbaráti kapcsolatok. Úgy gondolom, az első alkalom elérte célját, jó hangulatban telt az este, ahol megoszthattuk egymással tapasztalatainkat, és a jövő évi tervek is szóba kerültek. Bízom benne, hogy 2015-ben gyümölcsöző lesz a tervezett együttműködés és a közös sportprogramok mellett újra meg tudjuk rendezni a sportbált, ahol már teljes lesz a pápai küzdősport valamint harcművész paletta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-10-29 15:35:06

Magyar Kupa: Patinás klub érkezik


ajánlott cikk főképe

2019-08-31 14:27:02

Esélyesként lép pályára a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


PÁPA időjárás