Öt-hat edzőmeccset játszik majd a Lombard Pápa


2014-12-29 19:13:16  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: vidi.hu  | 


Öt-hat edzőmeccset játszik majd a Lombard Pápa főképe
Negyedik hete tart a Lombard Pápa labdarúgócsapatának téli pihenője, a csapat január 12-én találkozik majd újra a Perutz Stadionban. A karácsonyi ünnepek után, ám még a szilveszteri programok előtt Lengyel Ferenc vezetőedző beszélt a hivatalos honlapnak a téli vakáció heteiről valamint a karácsonyi és a szilveszteri programokról.
- Főként pihenéssel telt az elmúlt időszak - mesélte a lombardfcpapa.hu-nak Lengyel Ferenc -, másrészről mivel a PELC utánpótlásánál is tevékenykedem, ott az elmaradt dolgainkat bepótoltuk és egy évzáró, jó hangulatú vacsorával lezártuk az elmúlt fél évet, hiszen azóta dolgozom Pápán. Természetesen a Lombard Pápa és a PELC dolgait is próbálom már fejben összerakosgatni. A csapat körül jelenleg csend van, a játékosok szabadságon vannak, január 12-én találkozunk majd újra. A terveink szerint öt-hat edzőmérkőzésen lépünk majd pályára a téli felkészülés keretében, ezek többsége jelenleg szervezés alatt van.
Lengyel Ferenc arról is beszélt, hogy telt számára a karácsony és miként fog a szilveszter.
- A karácsony nagyszerűen sikerült, hiszen a teljes család részt vett, így a párom győri valamint az én dunaújvárosi családom is Pápán volt. Négy hónapos kisfiamnak ez volt az első karácsonya, ez különleges hangulatot adott az ünnepnek. A szilvesztert Hévízen töltjük majd, hiszen a Jézuska hozott nekünk egy négynapos programot, ahol megfelelően kipihenhetjük magunkat.
A szakvezető végezetül maga és a csapat nevében minden olvasónak Boldog Új Évet kívánt, majd megköszönte a szurkolóiknak az egész éves támogatást. A csapat felkészülésének kezdetéről két hét múlva természetesen beszámolunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-23 21:59:00

Közel állt a pontszerzéshez a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 17:42:36

Válogatott dartsos nyert Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó