Kisfiú az újév első pápai babája


2015-01-05 15:50:07  | cikk: Babos Petra  | 


Kisfiú az újév első pápai babája főképe
2015. január 3-án, 16 óra 50 perckor jött világra Csonka Zsolt Brendon, az év első kisbabája. A kisfiú 3500 grammal és 54 centiméterrel született a pápai Gróf Esterházy Kórházban, dr. Homonay Viktória, szülész-nőgyógyász segítségével. A Papa-ma.hu hírportál szerkesztősége az idei évben is köszöntötte és megajándékozta az újszülöttet és édesanyját a kórházban.
Ottjártunkkor Zsolt éppen aludt anyukája mellett, s miközben beszélgettünk, mintha mosolygott is volna ránk.
Nyári Éva érdeklődésünkre elmondta, Zsolt a család első gyermeke, könnyen, természetes úton jött világra legnagyobb örömükre. A sötétbarna hajú baba nagyon jó kisfiú, rendesen szopik, jó evő, s persze sokat alszik.
A pápai fiatal édesanya hozzáfűzte még, nagyon elégedett a doktornővel és a szülésznővel is, sokat segítettek, mindvégig kedvesek voltak.
A pici és édesanyja is jó egészségnek örvendenek, ezért hétvégére haza is mehetnek otthonukba.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-12 09:24:09

Útfejlesztések TOP-os és hazai forrásból


ajánlott cikk főképe

2018-12-15 22:54:50

Tarczy-nap a természettudományok jegyében


ajánlott cikk főképe

2018-12-27 18:31:22

Járdafelújítás Borsosgyőrön


ajánlott cikk főképe

2018-12-11 11:26:50

Csütörtökön közmeghallgatás a TOP-os projektekről


PÁPA időjárás