Kisfiú az újév első pápai babája


2015-01-05 15:50:07  | cikk: Babos Petra  | 


Kisfiú az újév első pápai babája főképe
2015. január 3-án, 16 óra 50 perckor jött világra Csonka Zsolt Brendon, az év első kisbabája. A kisfiú 3500 grammal és 54 centiméterrel született a pápai Gróf Esterházy Kórházban, dr. Homonay Viktória, szülész-nőgyógyász segítségével. A Papa-ma.hu hírportál szerkesztősége az idei évben is köszöntötte és megajándékozta az újszülöttet és édesanyját a kórházban.
Ottjártunkkor Zsolt éppen aludt anyukája mellett, s miközben beszélgettünk, mintha mosolygott is volna ránk.
Nyári Éva érdeklődésünkre elmondta, Zsolt a család első gyermeke, könnyen, természetes úton jött világra legnagyobb örömükre. A sötétbarna hajú baba nagyon jó kisfiú, rendesen szopik, jó evő, s persze sokat alszik.
A pápai fiatal édesanya hozzáfűzte még, nagyon elégedett a doktornővel és a szülésznővel is, sokat segítettek, mindvégig kedvesek voltak.
A pici és édesanyja is jó egészségnek örvendenek, ezért hétvégére haza is mehetnek otthonukba.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-31 16:58:01

A kivágott fákból tűzifa lesz a pápaiaknak - kezdődnek a kivágások a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2019-06-05 11:08:20

Pünkösdhétfőn Ökumenikus Nap az Esterházy-kastély udvarán


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 19:50:01

Újabb fejlesztések a pápai kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-06-04 23:23:56

Közel négyszáz diák a munkácsys színházi bemutatón


PÁPA időjárás