Labdarúgás NBI - A Kecskemét következik | Pápa Ma

Labdarúgás NBI - A Kecskemét következik


2009-08-27 13:52:16  | cikk:  | 


Kedden a Liga Kupa 5.fordulójában a Lombard csapata 2-2-es döntetlent ért el a Videoton alakulata ellen. A hazaiak újabb próbajátékost teszteltek, az ukrán származású Jevgen Denydenko személyében. A hazaiak találatát Tóth Gábor és Béres Ferenc szerezte, az ellenfélnél pedig Szakály és a 90.percben egy szabadrúgást követően Dario volt eredményes. A B csoport tabelláját az MTK vezeti 11 egységgel, a Lombard az 5. 5 ponttal. Legközelebb szeptember 23-án a Paks látogat a Perutz stadionba.

A Soproni Ligában szombaton 20 órától a Lombard Pápa Termál FC a bajnokság 11. helyezettjét, a Kecskemétet látja vendégül. A hazaiak várhatják kedvezőbb előjelekkel a találkozót, nemcsak azért mert hazai pályán futnak ki Szűcsék. Tomislav Sivic csapata ugyanis múlt héten 4-1-es vereséget szenvedett Aczél Zoltán Diósgyőrétől, a Lombard viszont 2 győztes mérkőzésen van túl, ami önbizalom szempontjából is jót tett Farkaséknak, nem is beszélve a pápaiak szurkolótáboráról, akik bármikor képesek 12.emberei lenni a csapatnak.
A pápaiaknál a védelemből hiányozni fog a Győri ETO ellen piros lapot kapó Dlusztus András, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése alapján 3 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Kiválása mindenképpen érzékeny veszteség a sárga-feketéknek, jó hír viszont, hogy az Újpest ellen bokasérülést szenvedő Rajnay Attila elkezdte az edzéseket, így nagy valószínűséggel ott lesz a hétvégi összecsapáson. Érdekes és izgalmas összecsapásra van tehát kilátás.

A hétvége párosítása:
Videoton-ZTE
DVSC-Nyíregyháza
Kaposvár-FTC
DVTK-Vasas
MTK-Paks
Újpest-Haladás
Győr-Honvéd

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
Ez is érdekelhet

2018-06-22 10:51:37

Hangya kézinyár 2018.


2018-07-14 16:01:18

Gelencsér Róbert háromszoros Európa-bajnok!


2018-05-16 17:10:26

198 induló az idei túlélőfutáson


2018-06-18 15:10:22

Játék!!! Egy dedikált Perutz mez a tét