Polgárőr tartotta vissza a magánlaksértőt


2015-02-14 10:05:51  | cikk:  | 


A Lovászpatonai Polgárőr Egyesület vezetője tartotta vissza a rendőrök kiérkezéséig azt a 22 éves tényői férfit, aki jogtalanul bement egy helyi ház udvarába. A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai elfogták és előállították a magánlaksértőt. Egy lovászpatonai idős hölgy 2015. február 11-én este a tyúkjait készült bezárni, amikor az udvaron arra lett figyelmes, hogy a baromfiudvar kerítését valaki megrongálta. Körülnézett és egy ismeretlen férfit pillantott meg az udvarán, aki körbe-körbe futkározott és kiabált. Az idős asszony a helyi polgárőrség vezetőjétől kért segítséget, aki a rendőrök érkezéséig visszatartotta a zavartan viselkedőt. A Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja – Szabó Péter és Németh Zoltán r. törzsőrmesterek – igazoltatta a férfit, majd a ruházat átvizsgálás alkalmával egy gázsprayt találtak nála. A gyanúsított a cselekményét elismerte, tettére azonban összefüggéstelen magyarázatokat adott. Az egyenruhások a férfit előállították a Pápai Rendőrkapitányságra és ellene magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőfeljelentést, valamint közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés miatt szabálysértési feljelentést tettek.    

Képek:

nincsenek képek

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság 2018. november 18-án, 15 óra 30 perctől - a közlekedési balesetek áldozatainak emlékére szervezett kerékpártúra előtt - a pápai Perutz Stadion parkolójában várja a határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

A toborzó csoport munkatársai a határvadász...

2018-11-15 15:54:28

Határvadász toborzás Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:54:55

Őrizetben a dohányboltban késsel fenyegető nő


A Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást egy 47 éves vaszari férfi ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 47 éves vaszari lakos 2018. október 3-án délelőtt az egyik pápai áruház műszaki részlegén levett a polcról egy több mint húszezer...

2018-10-04 18:53:03

Mobiltelefont rejtett a zoknijába


ajánlott cikk főképe

2019-01-09 07:57:13

Hat baleset az év első hetében


PÁPA időjárás