Randelovic és Euloge is aláírt


2015-02-23 17:08:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Randelovic és Euloge is aláírt főképe
Az átigazolási időszak hajrájában tovább erősödött a Lombard Pápa kerete. Mint arról korábban beszámoltunk, kora délután sikerült megszerezni a Győri ETO-nál átadólistára tett Völgyi Dánielt, nem sokkal ezelőtt pedig a hivatalos honlap tájékoztatása szerint a francia-togói nemzetiségű jobbszélső Euloge Ahodipke valamint a szerb csatár Aleksandar Randelovic két és fél éves szerődést írt alá a klubbal. Euloge nem ismeretlen a bakonyaljai szurkolók számára, hiszen a francia-togói nemzetiségű jobbszélső, támadó korábban már játszott a Lombardban, Aleksandar Randelovic azonban első ízben viseli majd a Lombard Pápa mezét, a szerb csatár korábban az Orosháza és a Békéscsaba együtteseiben is futballozott Magyarországon.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-15 18:37:59

315 résztvevő a Pápa Kupán


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:38:39

Az akarat diadala volt


ajánlott cikk főképe

2019-02-06 17:46:07

Tíz hazai érem a Pápa Kupán


ajánlott cikk főképe

2019-05-01 12:27:55

Tízgólos győzelem


PÁPA időjárás