Március 20-án ismét Mozdulj Pápa!


2015-03-03 16:19:31  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Március 20-án ismét Mozdulj Pápa! főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ és a Black Bunny Rock’n Roll Club az önkormányzat támogatásával március 20-án negyedik alkalommal rendezi meg városunkban a Mozdulj Pápa! szabadidősport rendezvényt. A minden évben látogatott esemény célja az elmúlt évekhez hasonlóan a testmozgásban gazdag, egészséges életvitel népszerűsítése és a rendszeres sporttevékenység ösztönzése. Szabadkai Verita művelődés-, és sportszervező érdeklődésünkre elmondta, idén három helyszínen szerveznek mozgásos programokat: a Várkertben, a Sportcsarnokban és a Várkertfürdő uszodájában.
- Újdonság lesz az úszás, a vízilabdázás, a vízitorna megjelenése, ráadásul előzetes regisztrációval mindez ingyen elérhető bárki számára március 20-án 10 és 18 óra között. Az előzetesen regisztrálóknak karszalagot adunk, mely a díjmentes belépést biztosítja. A Sportcsarnok küzdőterére reggel és délelőtt változatos órákkal várjuk az idősebb korosztályt, míg késő délután és este a hölgyek többféle fitness óra közül választhatnak, a konferenciateremben pedig a gbfitness szakembereinek vezetésével több alkalommal is kerékpárra pattanhatunk. Szintén új elemünk a trambulin aerobic óra, melyet gyerekeknek szervezünk 17 órától. Sztárvendégünk 19 órakor Czanik Balázs lesz, akinek az óráján szintén térítésmentesen lehet részt venni, de érdemes előzetesen regisztrálni azoknak, akik biztosan ott szeretnének lenni ezen a programon. A napot 20:15-től Nagy Rita jógaórájával zárjuk. A várkerti mozgáselemek, kísérőprogramok 10-től 17 óráig várják az érdeklődőket, lesz többek között picurka és meridián torna, body shape, nordic walking és cross training, mászófal, trambulinok, népi játékok, ügyességi feladatok. Egész nap rendelkezésre áll ingyenes vérnyomás, vércukor és testzsír mérés, életmód tanácsadás és masszázs.
A rendezvény Pápa Város Önkormányzata, a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 18:06:53

Műugró bemutató a Várkertfürdőben