Eddig tartott Maric dunaújvárosi karrierje


2015-03-04 16:25:05  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: dpase.hu  | 


Eddig tartott Maric dunaújvárosi karrierje főképe
A 184 centiméter magas, 30 éves szerb-spanyol kettős állampolgárságú Goran Maric januárban másfél évre írt alá a Dunaújváros együteséhez. Az újvidéki születésű labdarúgó a Barcelona B csapatában is megfordult, de játszott a Celta de Vigo B, a Las Palmas, a Celta de Vigo, a Norwich City és a Real Unión soraiban is. A csatár 2010 nyarán került a Lombard Pápához, amelyben kis megszakítással négy évig futballozott. 2013 nyarán keresztszalag-szakadást szenvedett, Madridban megoperálták, majd félévnyi kihagyás után visszatért Pápára. A légiós tavaly nyáron kezdeményezte 2016-ig szóló szerződése felbontását, így szabadon igazolható volt. Januárban írt alá a piros-fehérekhez, de nem tartott sokáig számára a dunaújvárosi kaland. Maric ugyanis a napokban orvosi vizsgálaton vett részt, amely megállapította, hogy a közeljövőben műtétre lesz szüksége. A játékos és menedzsere ezt jelezte a Dunaújváros PASE vezetőségének, majd közös megegyezéssel felbontották a köztük érvényben lévő szerződést – adta hírül az nso.hu.
A Lombard Pápa március 7-én szombaton 16 órai kezdéssel épp a Dunaújvárossal mérkőzik meg, a vendégek így már Maric nélkül érkeznek a Perutz Stadionba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt