Természettudományos és drámás képzés - várják az elsősöket a Weörösben is


2015-03-05 21:52:02  | cikk: Babos Petra  | 


Természettudományos és drámás képzés - várják az elsősöket a Weörösben is főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola ma délután tartotta idei első ovisuli foglalkozását a leendő elsősöknek és szüleiknek.
Horváth Attila intézményvezetőtől megtudtuk, a 2015/2016-es tanévben is két osztályt szeretnének indítani. Az egyik osztályban Tóthné Tűz Katalin, míg a másikban pedig Bokodiné Czirfusz Bernadett tanítják majd a kicsiket.
- A következő tanévtől lehetőséget biztosítunk a gyerekeknek, hogy a természettudományos tantárgyakat egy kicsit otthonosabban, gyakorlatiasabban tudják tanulni. Ez felmenő rendszerben fog működni, tehát elsőtől nyolcadik osztályig. Továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a drámaoktatásra, amit a diákok nagyon kedvelnek. Mindezek mellett fontosnak tartjuk még a sportot is, hiszen iskolánkban a kézilabda oktatás fontos szerepet kap - mondta az intézményvezető.

Az ovisulin a szülők Horváth Attilától tájékoztatást kaptak az intézményről, s az ott folyó oktató-nevelő munkáról, ezalatt a gyerekek drámás foglalkozáson vehettek részt, amit nagyon élveztek.

Az iskolába csalogató program a jövő héten, csütörtökön, március 12-én, 19-én és 26-án folytatódik 16 óra 30 perctől.A leendő elsős tanító nénik bemutató óráit március 30-án, hétfőn tekinthetik meg a szülők az első két órában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 20:32:11

Mától látogatható a Dürer-kiállítás a kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-06-06 07:11:54

Egérrágta mesék a Pegazus Színháztól


ajánlott cikk főképe

2020-03-31 16:16:36

Intézményi egységesség és követhetőség - Digitális munkarend a Pápai Szakképzési Centrum intézményeiben


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 14:50:58

Május elején még nem indul el a lomhulladékgyűjtési program