Szűcs Lajos hétvégén győzelemre készül


2015-03-05 23:43:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Polgár Szilárd  | 


Szűcs Lajos hétvégén győzelemre készül főképe
Március 7-én szombaton 16 órai kezdéssel hazai közönség előtt is bemutatkozik az átalakult, megfiatalodott Lombard Pápa. A pápai alakulat a 15. helyén álló Dunaújvárost fogadja a Perutz Stadionban, melyen csak a győzelem az elfogadható eredmény a hazaiak számára. A találkozó előtt ezen a véleményen van Szűcs Lajos, a Lombard Pápa csapatkapitánya is, aki optimista a szombati összecsapással kapcsolatban.
- Hatpontos mérkőzés lesz szombaton a Perutz Stadionban - nyilatkozta a hivatalos honlapnak a hálóőr - a maga nemében egy igazi rangadóra számítok. Nem kell különösebben ecsetelnem, mennyire fontos ennek a találkozónak a végkimenetele a mi szempontunkból. Egyértelmű, hogy hazai pályán szeretnénk a győzelmet itthon megszerezni. A Dunaújváros hosszú idő óta építkező együttes, sok jó játékos érkezett hozzájuk. Nálunk is sok új labdarúgó érkezett az átigazolási időszak hajrájában, így még nem lehet igazán megítélni, a csapatunk mennyire állt össze, ez a folyamatos tétmérkőzéseken csiszolódik egyre inkább. Természetesen optimista vagyok a szombat délutáni Dunaújváros elleni mérkőzéssel kapcsolatban, hazai pályán, hazai közönség előtt mindenképpen szeretnénk itthon tartani a három bajnoki pontot. Ennek abszolút van realitása, és nem szabad félvállról venni ezt a találkozót. Ha a küzdős, lehetetlent nem ismerő akarattal lépünk pályára, mint azt például a Kecskemét ellen már fél órán keresztül megmutattuk, akkor meglesz a győzelmünk - nyilatkozta Szűcs Lajos.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 18:05:54

Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság