Vendéggyőzelmek a kiemelt bajnokságban


2015-03-06 21:30:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vendéggyőzelmek a kiemelt bajnokságban főképe
Az U18-as kiemelt labdarúgó bajnokság alapszakaszában nyeretlen, ennélfogva sereghajtó Pápai Egyesített Labdarúgó Club a tabella 9. helyén álló Újpesttel csapott össze a rájátszás második fordulójában. A felek legutóbbi találkozását nagyon szeretné elfelejteni a pápai csapat, hiszen szeptemberben 21-0-ra nyertek a lilák, Jevgenyij Baranov csapata ezúttal szeretett volna jóval szorosabb eredményt elérni, és egy olyan mutatott játékkal folytatni a szezont, mint amilyet február 28-án a Diósgyőr ellen mutattak, akkor 1-1-el végződött a 90 perc. A pénteki találkozón tíz perc kellett a vendégek vezető találatához, egy újpesti sarokrúgás után röviden szabadítottak fel a védők, így az ellenfélhez visszakerült a labda, majd egy beadást Oláh helyezett a hálóba 0-1. A folytatásban is a fővárosiak domináltak és irányították a játékot, a 34. percben Rocchi duplázta meg előnyüket. 0-2-es félidő után 12 perc elteltével következett az újabb vendég gól, Deli lőtte ki a jobb alsót 0-3. A 69. percben Gere használta ki a pápai kapus bizonytalanságát, majd a 83. percben Bogdán egy jogos büntetőt váltott gólra 0-5. A 6-0-s vendégsiker a 90.percben Gere második találatával alakult ki. A hazaiaknak bár nem volt esélye a pontszerzésre, az első perctől kezdve becsülettel hajtottak, az eredménytől függetlenül minden labdáért küzdöttek, melynek talán jövő héten Dunaújvárosban meglehet az eredménye.

PELC U18 – Újpest 0-6 (0-2) Gsz.: Oláh, Rocchi, Deli, Gere 2, Bogdán

Jevgenyij Baranov: Már a mérkőzés előtt is tisztában voltunk az Újpest játékerejével, tudtuk, hogy a meccs nagy részében a védekezésre kell összpontosítanunk, és csak pontrúgásokból lehet gólszerzési esélyünk. Ennek ellenére három gólt ajándékoztunk ellenfelünknek, ez persze nem azt jelenti, hogy elmarasztalnám a fiúkat, hiszen minden tőlük telhetőt megtettek, amit kértem tőlük nagyrészt betartották, meg vagyok elégedve velük.

PELC U18: Bors (’85 Schilde) – Csonka, Barcsa, Erdősi, Pintér – Pető, Kovács, Laki (’75 Sipos), Csonka (’85 Buda)– Mórocz, Varga (’46 Mogyorósi)

Az U16-osok sokáig döntetlenre álltak, ám a 80.percben az Újpest Barbara Levente góljával megszerezte a vezetést és végül a három pontot is.

PELC U16 – Újpest 0-1 (0-0) Gsz.: Barbara

PELC U16: Szigeti – Balogh, Böröczky, Szabó Sz., Szabó E. – Molnár, Benecz (’46 Bognár), Nagy, Györkös – Szabó B. (’54 Tauber), Farkas

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 20:43:31

Ismét megkapta a bizalmat a vezetőség


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-12-07 19:16:42

Teremben is ászok