Halálos autóbaleset Tapolcafő és Ganna között


2015-03-07 11:31:57  | cikk: Babos Petra  | 


Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt ma hajnalban.  A pápai mentőállomásra 1 óra 9 perckor érkezett a bejelentés, hogy egy személygépkocsi felborult Tapolcafő és Ganna között. A kiérkező mentősök három sérültet találtak, melyek közül az egyik pápai fiatalon már nem lehetett segíteni, ő a helyszínen életét vesztette. A másik két fiatal könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a pápai kórházba szállították – tájékoztatta hírportálunkat Kürti József, mentőállomás-vezető.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-06 22:51:46

A Futball Éjszakája Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-09-02 22:04:29

Becsengettek


ajánlott cikk főképe

2019-08-27 21:23:47

Szombaton ismét Nyárbúcsúztató Játszótéri Nap


ajánlott cikk főképe

2019-10-03 08:27:31

Hetedíziglen - Pápai Levéltári Nap


PÁPA időjárás