Sikeres elővezetési akció Pápán


2015-03-08 10:44:59  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya 2015. február 19-én 5 órától 13 óráig elővezetési akciót szervezett a kapitányság illetékességi területén. Az ellenőrzés célja azon személyek felkutatása volt, akik a számukra jogerősen kiszabott szabálysértési, illetve helyszínbírságot nem fizették meg vagy nem dolgozták le,  így azt az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át. Az összehangolt akciót Kiss Barnabás rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok irányította. Ő és öt kollégája – Veres Sándor rendőr törzszászlós szolgálatparancsnok, valamint Szabó Péter rendőr törzsőrmester, Hegyi Roland rendőr törzsőrmester, Németh Zoltán rendőr törzsőrmester és Németh Péter rendőr törzsőrmester körzeti megbízottak – a délelőtt folyamán nyolc személyt vezettek elő. Ezen felül Pápán elfogtak két helyi és egy mosonmagyaróvári lakost. A pápai személyeket a helyi Járásbíróság körözte, míg a harmadik férfi ellen a Mosonmagyaróvári Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. 

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-04 09:58:47

Búzát lopott, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították,...

2020-05-29 13:10:37

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 16:33:57

Rendőrkézre került a motortolvaj