Vipera és kés volt a haragosoknál


2015-03-08 11:03:16  | cikk:  | 


Vipera és kés volt a haragosoknál főképe
Szóváltásba keveredett két helyi férfi Pápa egyik terén. A haragosok mindegyikénél közbiztonságra különösen veszélyes eszköz volt, egyikük pedig kutyáját is uszította.
A Pápai Rendőrkapitányság járőrei – Rózsa Bálint rendőr törzsőrmester és Ruzsás Gergő rendőr törzsőrmester – 2015. március 2-án 19 óra 10 perckor Pápán járőrözve négy férfira lettek figyelmesek, akik hevesen vitatkoztak, kiabáltak egymással. Látták azt is, amint a társaság két tagja, a 20 éves K. R. és a 31 éves L. L. ütő, rúgó mozdulatot tettek egymás irányába. Az egyik rendőr L. L. kezében egy viperát pillantott meg, amelyet azonnal elvett a férfitől. Az intézkedés során megállapították, hogy a két férfi haragos viszonyban vannak egymással. Amikor az utcán találkoztak, kölcsönösen támadóan léptek fel egymással szemben. L. L. egy úgynevezett viperát vett elő, K. R. pedig egy közel 25 centi pengehosszúságú kést rántott elő, amit akkor dobott el, amikor észrevette a közelítő rendőröket. K. R. a rendőröknek elismerte, hogy pórázon tartott, szájkosár nélküli kutyáját uszította is haragosa ellen. A cselekmény – a rendőrök gyors érkezése miatt – nem fajult tettlegességig.
K. R.-t és L. L.-t a járőrök elfogták és előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, valamint lefoglalták a viperát és a közelben megtalált konyhakést is. A gyanúsítottak ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:35:56

Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a 23 éves nő ügyében folytatott vizsgálatot.

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. május 28-án délelőtt arról, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező járőröknek az üzlet munkatársai elmondták,...

2020-06-22 09:06:49

Bolti tolvaj rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-05-27 11:43:40

Közös szolgálat az erdők védelméért