Egészségügyi dolgozók jótékonysági bálja


2015-03-08 11:51:25  | cikk: pgya  | 


Egészségügyi dolgozók jótékonysági bálja főképe
A tavalyi sikeres rendezvényen felbuzdulva idén újra megszervezték a pápai orvosok és egészségügyi dolgozók bálját szombat estére a Petőfi Sándor Gimnázium aulájában. A megjelenteket Kürti József, a pápai mentőállomás vezetője köszöntötte, mint főszervező,  aki a bál céljaként az egészségügyben dolgozók közösségének erősítését jelölte meg.
- Tavaly március 8-án, szinte napra pontosan egy éve tartottuk az első bált, amelyre a pápai egészségügyben dolgozókat, hozzátartozókat, barátokat, nyugdíjas kollégákat hívtuk meg. A sikerre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy idén is megszervezzük. Hogy mi a siker titka? A finom vacsora? A kellemes zene? A jó szervezés? A legfontosabb talán a jó társaság, elmondhatjuk, hogy mindannyian személyesen ismerjük egymást, van közös témánk, a hangulat nem feszengő – kellemes szórakozást kívánva a több mint 300 fős vendégseregnek Kürti József át is adta a táncteret a báli műsor szereplőinek. Felléptek a Megafon Zenei Egyesület tagjai – Kapcsándi Klaudia és Regina, Horváthné Hollenczer Anita, valamint Ábrahám Tibor –, a Balance Stúdió és a Black Bunny Rock and Roll Club táncosai, a bált a Munkácsy Mihály Általános Iskola végzős diákjainak keringője nyitotta meg, akik később a vendégeket is felkérték egy táncra. Zenélt a Póker együttes.
A báli menüt a Nátus Konyha biztosította, a vacsora Cordon bleu és vadász szelet volt vegyes körettel, salátával, desszertként pedig madártej szelettel szolgáltak a vendégeknek.
Az est folyamán jóténykonysági célra is gyűjtöttek, a tombolából befolyt összeg egy részét felajánlották a pápai kórház részére eszközbeszerzésre, a fődíj idén egy három napos, két éjszakás kikapcsolódás volt a sümegi Hotel Kapitányban.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén


Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás a 28 éves férfi ellen.

Az eljárás adatai alapján 2019. november 20-án 17 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán, az egyik körforgalom gyalogos-átkelőhelyén egy személygépkocsi gyalogost ütött el, majd...

2019-11-23 18:10:26

Elfogták a pápai gázolót


ajánlott cikk főképe

2019-10-09 10:44:11

Döntetlen hazai pályán


ajánlott cikk főképe

2019-11-14 12:21:09

Folytatódik a munka a Várdombon


PÁPA időjárás