Német Kisebbségi Önkormányzati gyűlés


2009-08-28 07:35:52  | cikk:  | 


Tegnap 14 órakor ülésezett a Pápai Német Kisebbségi Önkormányzat. A testület határozatképes volt, az ülést Kántor Péter vezette.

Az első napirendi pontban az  I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámoló jóváhagyása történt meg.
A napirend tárgyalása során szó esett a szépkiejtési verseny, majd a nemzetiségi nap költségeiről is.

A második napirendi pontban arról a meghívásról tárgyaltak, amely Leinefelde várossá avatásának 40. évfordulója alkalmából október 7-én rendezendő ünnepségre szól.

A harmadik napirendi pontban tárgyalt a testület a hagyományos Német Nemzetiségi Napról.  Idén október 17-én a jól bejáratott helyszínre, a Petőfi Sándor Gimnázium aulájába gazdag kulturális programra várják az érdeklődőket.


Babos Petra


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet