Újraélesztés a stadionban


2015-03-09 09:15:28  | cikk: pgya  | 


A szombati Lombard Pápa-Dunaújváros meccs közben a stadionban összeesett egy 69 éves férfi. A mérkőzés biztosítását az Országos Mentőszolgálat végezte, így azonnal elkezdődött a szakszerű újraélesztés. Kürti József, a Pápai Mentőállomás vezetője elmondta, a helyszínen tartózkodó mentőegység defibrillátor segítségével kezdte meg a férfi újraélesztését. Öt-tíz perces küzdelem után sikerült visszahozni a pápai drukkert, akit ezt követően kórházba szállítottak. Információink szerint jobban van.

Képek:

nincsenek képek


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet PÁPA időjárás