Sakk: Megyei csapatverseny


2015-03-09 16:49:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sakk: Megyei csapatverseny főképe
Az elmúlt hétvége sem telt el sakkesemény nélkül, ugyanis március 7-én diákolimpia megyei csapatversenyt rendeztek Ajkán. A diákok ezen a versenyen nem az egyesületüket képviselték, hanem iskolájuk színeiben indultak, a mezőnyben a pápai diákok is ott voltak, a tét a szombathelyi országos finálén való részvétel volt.
- A legjobb teljesítményt a Türr Gimnázium csapata (Tóth Kristóf, Margl Roland, Döbröntei Dávid és Tóth Tímea) érte el, akik az V.-VI. korcsoportban (középiskolások) első helyen végeztek. A mindent eldöntő meccsen 2.5 – 1.5–re győzték le a papíron jobbnak tűnő ajkai Bródy Imre Gimnázium csapatát. A Türr mellett a Petőfi Gimnázium is elindult, a csapat harmadik lett. A tarczys felsős lányok (III. – IV. korcsoport) lemaradtak az első helyről, bár szinte végig eséllyel küzdöttek érte, végül ezüstéremmel gazdagodtak, ami szintén szép teljesítmény, ahogy a vaszariak és a petőfis lányok bronzérme is – ismertette az eredményeket Kiss Csaba, a PSE szakosztályvezetője.
A sakkozók következő megmérettetése Noszlopon lesz március 15-én, amikor 10 perces (9 vagy 11 fordulós) villámversenyt rendeznek, melyen bárki elindulhat, nem szükséges egyesülethez tartozni.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert