Csizmadia Csaba az ETO elleni is folytatná a pontgyűjtést


2015-03-11 11:08:30  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Polgár Szilárd  | 


Csizmadia Csaba az ETO elleni is folytatná a pontgyűjtést főképe
Az elmúlt szombati, Dunaújváros elleni hazai győzelem után a hétvégét követően plusz pihenőnapot kaptak a Lombard Pápa játékosai Lengyel Ferenctől tekintettel arra, hogy a Győri ETO elleni mérkőzésüket csak március 16-án, hétfőn rendezik meg. Csizmadia Csaba, a Lombard kiváló hátvédje a hivatalos honlapon röviden visszatekintett az újvárosiak elleni győztes derbire, emellett szót ejtett az ETO elleni esélyekről is.
- Ha a két csapat helyezését nézzük a bajnoki táblázaton, akkor bejött a papírforma – utalt a Dunaújváros elleni mérkőzésre a játékos. Tény és való, fontos mérkőzés volt, igazi hatpontos összecsapás, de jól tettük a dolgunkat és hoztuk a kötelező győzelmet, amelynek nagyon örülök, de mérges voltam, hogy kihagytam a tizenegyest. Ott akkor, azt gondoltam, hogy nagyon rosszul rúgtam, de aztán visszanézve az eseményeket, úgy látom, hogy komoly bravúrral fogta a labdát Nagy Gergely. Egyébként ez nem befolyásol a továbbiakban, a mérkőzés után Lengyel Ferenc is bíztatott, hogy ne foglalkozzak vele. Azt mondhatom, hogy legközelebb is kellő önbizalommal fogom elvállalni a tizenegyest, semmi negatív érzés nem maradt bennem. Az ETO ellen kemény mérkőzésre számítok, hiszen a szomszédváriak két találkozó alatt egy pontot szereztek, ők is el akarják kezdeni a pontok gyűjtését. Mi úgy megyünk oda, hogy nekünk is minden pont fontos, ha egyet elhoznánk, az komoly siker lenne, így nem feltartott kézzel megyünk hétfőn majd az ETO Parkba - jegyezte meg a honlapnak Csizmadia Csaba.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 20:20:59

Elkészült az NB III csoportbeosztása


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 10:27:17

A PELC ismét elnyerte a női Kiemelt Képzési Központ minősítést


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:15:38

13 éremmel számol az olimpián a MOB elnöke