Átadták a tókerti Karitász csoportnak az adományt


2015-03-11 20:01:31  | cikk: pgya  | 


Átadták a tókerti Karitász csoportnak az adományt főképe
Valamivel több mint 115 ezer forint gyűlt össze a hívek adományaiból az Egyetemes Imahéten. Az imahét idei rendezvénysorozata január 18–25. között zajlott, amikor ismét a Krisztus hívők egységéért imádkoztak a különböző vallású felekezetek. Az imahét perselyadományát idén is egy karitatív szervezetnek, a tókerti Szent Benedek Plébániatemplom Karitász Csoportjának támogatására ajánlották fel a szervezők. A történelmi felekezetek képviselői ma reggel nyújtották át az összeget és az adományozó levelet a karitász csoport vezetőjének,  Legény Miklósnak. Az átadáson jelen voltak Salgó Ferenc kanonok, plébános, Szijártó László esperes, plébános és Boncz Zoltán baptista lelkipásztor, akik elmondták, hogy az adománnyal a rászorulókon való segítségnyújtás a céljuk. Legény Miklós hozzáfűzte, hogy a karitász csoportjuk másfél éve alakult, feladatuknak érzik felkutatni az egyházközségen belül magukra maradt időseket, a nehéz sorban élő nagycsaládosokat, akiket tartós élelmiszerekkel, vetőmaggal, ruhaadományokkal segítenek, emellett gyermekek táboroztatására és a karácsonyi élelmiszercsomag kiegészítésére szeretnék fordítani az összeget.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet