Nincs tüdőgyulladása Szűcs Lajosnak


2015-03-12 09:16:06  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nincs tüdőgyulladása Szűcs Lajosnak főképe
A Nemzeti Sport információi szerint Lombard Pápa hálóőre tüdőgyulladás gyanújával egy budapesti kórházba került. A rutinos labdarúgó – aki szombaton még végigvédte a Dunaújváros elleni (1–0) találkozót – állapotáról pontos diagnózist későbbre ígértek. Hírportálunk is természetesen érdeklődött a kiváló hálóőr állapotáról, Szemán György klubigazgatót értük utol.
- Kacsa az információ, Szűcs Lajosnak nincs tüdőgyulladása, teljesen egészséges, csupán egy mindennapos kivizsgáláson esett át az egyik budapesti egészségügyi intézményben, miután kisebb megfázással küzdött a hét elején, de a szerdai és a mai edzésen is részt vett - nyilatkozta a klubigazgató.

A klub vezetősége a Dunaújváros ellen lecserélt Jagodics Bence állapotáról délutánra ígért tájékoztatást, a Lombard március 16-án Győrött folytatja a bajnokságot.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC