Április 13-án rajtol a kispályás labdarúgó bajnokság


2015-03-13 10:55:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 13-án rajtol a kispályás labdarúgó bajnokság főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ támogatásával a Kispályás Labdarúgó Bizottság április 13-ai kezdéssel ismét meghirdeti a városi kispályás labdarúgó bajnokságot. Ebben az esztendőben is tavaszi-őszi rendszerben zajlanak majd a mérkőzések, a tavaszi idény április 13-tól június 12-ig, az őszi küzdelem augusztus 24-től október 31-ig tart. Az első osztály csapatai kedd-csütörtöki, a másodosztály alakulatai szerda-pénteki napokon játsszák találkozójukat 17:00, 18:05, 19:10 és 20:15 perces kezdéssel. A pontvadászatban továbbra sem szerepelhetnek az NB I-es, NB II-es és NB III-as nagypályás bajnokságban szereplő labdarúgók, ezen osztályok ifjúsági és serdülő bajnokságában leigazoltak játszhatnak, de felnőtt mérkőzésen való pályára lépésükkel elvesztik játékjogosultságukat. A nevezési határidő március 27. péntek, a csapatvezetői értekezletet a Sportcsarnokban március 31-én, kedden 17:00 órai kezdéssel tartják. A két osztály mérkőzéseit a Vasas pálya bezárása miatt kivétel nélkül a Munkácsy Sporttelepének műfüves és salakos pályáin rendezik meg. A nevezési díj 10.000 forint, emellett 5000 forint kauciót Rácz István titkárnak kell befizetni.
A szervezők kérik, hogy a csapatvezetők lehetőség szerint vegyenek részt a március 27-ei megbeszélésen, hiszen több újítás is várható a bajnoksággal kapcsolatban.

Versenykiírás ITT!

Nevezési lap ITT!

A játékosok névjegyzéke ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 18:44:07

Fekete öves lett Mihályfi Ákos


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán