Az amerikai nagykövet látogatása


2015-03-13 22:01:28  | cikk: pt  | fotó: pt  | 


Az amerikai nagykövet látogatása főképe
A február végi NATO-hadgyakorlat után ismét magas rangú vendégei voltak az MH Pápa Bázisrepülőtérnek: Colleen Bell, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete és Hende Csaba honvédelmi miniszter pénteken újra látogatást tett a katonai támaszponton.
A nagykövet és a honvédelmi miniszter egy Mi8-T típusú honvédségi helikopterrel érkeztek meg a pápai bázisreptérre, ahol katonai tiszteletadással fogadták őket. Ezt követően szakmai programot tartottak a Csapat Művelődési Otthonban. Itt felszólalt többek között Gangler László ezredes, az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnoka, majd Colleen Bell találkozott a Pápán szolgáló amerikai katonákkal, és megtekintette a helyi katonai bázist. Hende Csaba tájékoztatta az USA magyarországi nagykövetét a Stratégiai Légiszállítási Program (SAC) épülő hangárkomplexumáról, illetve a repülőteret karbantartó eszközök rövid bemutatója is szerepelt a pénteki látogatás programjában. A vendégek a honvédségi helikopterrel távoztak.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet