A Lombard malmára hajthatja a vizet az ETO-nál kialakult válság?


2015-03-14 15:28:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: nso.hu  | 


A Lombard malmára hajthatja a vizet az ETO-nál kialakult válság? főképe
Nemzeti ünnepünk miatt szokatlan időpontban, hétfőn 19 órakor folytatódik a Lombard Pápa számára az élvonalbeli labdarúgó bajnokság. Szűcs Lajosék Győrbe utaznak, ahol a korábbi években nem sok babér termett a mieink számára. Ezúttal is a hazaiak az esélyesek, ám több tényező miatt is azt mondhatjuk, nem esélytelenek pont, pontok begyűjtésére a bakonyaljaiak. Egyrészt azért, mert az elmúlt napokban a zöld-fehérek egyik főszponzora, a Quaestor Csoport kihátrált a csapat mögül, majd ma az is nyilvánosságra került, hogy a hatósági vizsgálatok miatt az Audi sem nem támogatja tovább a cégcsoporthoz tartozó profi labdarúgócsapatot, a jövőben csak az utánpótlást szponzorálja. Nem véletlen, hogy még az is felmerült, hogy esetleg elmarad a hétfői bajnoki, ám a győri futballcsapat hivatalos honlapján nyugtatott meg mindenkit, hogy hétfőn március 16-án pályára lépnek a Lombard ellen, kérdés, ilyen rövid idő alatt mennyire sikerül rendet tenni a fejekben. Ezt a megállapítást támasztotta alá Miriuta László vezetőedző is a hivatalos honlap hasábjain.
- Természetesen foglalkoztunk a kialakult helyzettel az öltözőben, hiszen mindannyiunkat érinthet a probléma. Azt kértem a játékosoktól, hogy csináljuk tovább azt a munkát, amit januárban közösen elkezdtünk. Megértették, hogy fontos ebben a helyzetben az összefogás, hogy a mi játékunk és a mi hozzáállásunk kint van a kirakatban, így nekünk úgy kell teljesíteni, ahogyan azt a szurkolóink elvárják. A többi nem rajtunk múlik, de mi arra készülünk, hogy játszani fogunk most is, jövő héten is, áprilisban is és májusban is, és így tovább.
Külön pikantériája a találkozónak, hogy – amennyiben Lengyel Ferenc vezetőedző úgy dönt – öt győri kölcsönjátékos is szóhoz juthat a Lombardnál, hiszen télen Stieber Zoltán, Pongrácz Viktor, Völgyi Dániel, Vankó Imre és Illés Dávid is Pápára került. A mieink nem foglalkoznak az ellenfelüknél felmerült problémákkal, csak saját magukra koncentrálnak, a PELC saját nevelésű játékosa, Király Botond úgy vélekedett, nem lenne elégedetlen az egy ponttal.
- Tisztában vagyunk azzal, hogy a Győri ETO nagyon jó játékosokból áll, de úgy utazunk az ETO Parkba, hogy pontot, pontokat szerezzünk a szomszédvári találkozón. Egész héten keményen készültünk, nem feltartott kézzel megyünk Győrbe. Nekünk minden pontra szükségünk van, ezért véleményem szerint egy ETO-val szembeni döntetlen számunkra jó eredménynek számítana.

A hétfőn 19 órakor kezdődő találkozót Szabó Zsolt vezeti, a meccset a Duna World élőben közvetíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen