21 sportegyesületet támogat idén az önkormányzat


2015-03-17 16:27:16  | cikk: Haraszti Gábor  | 


21 sportegyesületet támogat idén az önkormányzat főképe
A Humánerőforrás Bizottság keddi ülésén egyéb napirendi pontok mellett elbírálta a 2015.évi önkormányzati sporttámogatásra benyújtott pályázatokat. Az önkormányzat még február elején tett közzé felhívást a pápai székhelyű sportegyesületek működésének finanszírozására. A bizottság számára 35 millió forint keretösszeg állt rendelkezésére, melyből 31.700.000 forintot végül 21 egyesület között osztott szét. Az ülésen dr. Hermann István bizottsági elnök elmondta, a klubok a tavalyival megegyező összeggel gazdálkodhatnak, a legnagyobb támogatásban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club részesült, mely 16 millió forintot kapott, az Elekthermax Vasas SE 5.150.000, a Pápai Kosárlabda Club 3.900.000, a Pápai Úszó SE 1.400.000, a Kilián DSE 1.200.000 forint támogatásban részesült, a Pápai Mozgássérültek Bástya SE valamint a Balla DSE a későbbiekben a polgármesteri keretből kap működéséhez támogatást. Nem szerepel a listán a Pannonia Power SE, melyet a 2015.évi pályázatból kizártak, a Titán SE pedig a tavalyi évben kapott 200.000 forintos támogatásról nem számolt el, így a szkander egyesületet a támogatási szerződésben foglaltak szerint az idei és az ezt követő két év pályázati kiírásából kizárták, és az említett összeg visszafizetésére kötelezték. Az ismert okok miatt a Pápai SE sem szerepel a névsorban – az egyesület korábbi elnöke, Stemmer István nem adta be az elszámoláshoz szükséges papírokat – így jelen állás szerint az atléták, a sakkozók és a vízilabdázók is jelentős összegtől esnek el, de a bizottság elnöke hangsúlyozta, abban az esetben, ha lesz új pályázati kiírás, és a kiválást tervező szakosztályok új egyesületet alapítva minden, a jelentkezéshez szükséges törvényi feltételnek megfelelnek, akkor a most fel nem használt 3.300.000 forintból még részesülhetnek.

A támogatottak teljes listája ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot