Kétszer is lopott a házból


2015-03-18 06:57:46  | cikk:  | 


Két alkalommal is besurrant egy felújítás alatt álló pápai házba az a férfi, akit a Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. március 14-én késő este fogtak el testvére társaságában.
Veres Sándor rendőr törzszászlós szolgálatirányító parancsnok és kollégája, Hajdu Péter rendőr törzsőrmester 2015. március 14-én 21 óra körül az egyik pápai utcában járőröztek, mikor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ház udvarán tartózkodó férfi két szerszámgépet adott ki a kerítésén keresztül egy utcán álló nőnek. Ezt követően a férfi átmászott a kerítésén és társával együtt továbbállt. A rendőrök követték őket és látták, amint egy közeli bokorba a nő elrejtette a tárgyakat. Az egyenruhások ezután intézkedés alá vonták őket. Kiderült, hogy O. Miklós bemászott a felújítás alatt álló ház udvarára, majd a zárt bejárati ajtót egy ott talált fejszével befeszítette. A lakásból egy elektromos fúrógépet és egy csiszolót tulajdonított el. Mialatt a férfi a házban kutakodott, addig testvére, R.-né O. Natália figyelt az utcán. A testvérpárt a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol mindketten beismerő vallomást tettek. A lopott műszaki eszközöket a nyomozók lefoglalták, majd 2015. március 15-én visszaadták a jogos tulajdonosnak. O. Miklós gyanúsítottként tett vallomásában elismerte, hogy már 2015. február közepén is járt az adott házban. A bejárati ajtót akkor is felfeszítette és az épületből egy ütvefúró gépet, valamint egy elektromos sarokcsiszolót lopott el. A több tízezer forintot érő szerszámgépeket pár nap múlva néhány ezer forintért eladta egy ismeretlen személynek.
A két gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök befejezték az ügyben folytatott vizsgálatot.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget...

2019-12-18 10:13:28

Lezárt ügy: Letépte a ruhákról az áruvédelmi eszközt


ajánlott cikk főképe

2019-09-26 10:04:05

Ismét EDWARD nap-csatlakozzon ön is!


A rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 39 éves pápai férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. január 16-án a délutáni órákban Takácsi belterületén akartak megállítani egy személygépkocsit ellenőrzés céljából. A jármű vezetője...

2020-01-20 09:10:04

El akarta rejteni a drogot


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 10:04:11

Balesetet okozott


PÁPA időjárás