Kétszer is lopott a házból


2015-03-18 06:57:46  | cikk:  | 


Két alkalommal is besurrant egy felújítás alatt álló pápai házba az a férfi, akit a Pápai Rendőrkapitányság egyenruhásai 2015. március 14-én késő este fogtak el testvére társaságában.
Veres Sándor rendőr törzszászlós szolgálatirányító parancsnok és kollégája, Hajdu Péter rendőr törzsőrmester 2015. március 14-én 21 óra körül az egyik pápai utcában járőröztek, mikor arra lettek figyelmesek, hogy az egyik ház udvarán tartózkodó férfi két szerszámgépet adott ki a kerítésén keresztül egy utcán álló nőnek. Ezt követően a férfi átmászott a kerítésén és társával együtt továbbállt. A rendőrök követték őket és látták, amint egy közeli bokorba a nő elrejtette a tárgyakat. Az egyenruhások ezután intézkedés alá vonták őket. Kiderült, hogy O. Miklós bemászott a felújítás alatt álló ház udvarára, majd a zárt bejárati ajtót egy ott talált fejszével befeszítette. A lakásból egy elektromos fúrógépet és egy csiszolót tulajdonított el. Mialatt a férfi a házban kutakodott, addig testvére, R.-né O. Natália figyelt az utcán. A testvérpárt a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol mindketten beismerő vallomást tettek. A lopott műszaki eszközöket a nyomozók lefoglalták, majd 2015. március 15-én visszaadták a jogos tulajdonosnak. O. Miklós gyanúsítottként tett vallomásában elismerte, hogy már 2015. február közepén is járt az adott házban. A bejárati ajtót akkor is felfeszítette és az épületből egy ütvefúró gépet, valamint egy elektromos sarokcsiszolót lopott el. A több tízezer forintot érő szerszámgépeket pár nap múlva néhány ezer forintért eladta egy ismeretlen személynek.
A két gyanúsított ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 09:58:47

Búzát lopott, a rendőrök elfogták


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!