Nyílt napot szervezett az Erkel-iskola


2015-03-19 20:31:09  | cikk: Babos Petra  | 


Nyílt napot szervezett az Erkel-iskola főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskolában a hagyományokhoz hűen ma délelőtt várták a leendő elsősök szüleit arra a nyílt napra, melyen az elsős tanítók egy-egy óráján keresztül nyerhettek bepillantást az intézményben folyó oktató-nevelő munkába. Heizer Zoltánné igazgatónő kérdésünkre elmondta, az Erkel-iskola minden évben márciusban szervezi meg a nyílt napot, amikor a négy leendő tanító tart bemutató órát, délutánra pedig az apróságokat is hívják az iskolába.
- A jövő tanévben is két, egy normál és egy zenei tagozatos osztályt szeretnénk indítani. Ma délelőtt az első órában Jáger Lászlóné magyart, a másodikban Telekesi Péter természetismeretet, a harmadikban Nemeréné Fejes Emília éneket, míg a negyedikben Hoffmann Tamásné testnevelés órát tartott a diákoknak.

A szülőknek az iskolaválasztás nagyon nehéz és felelősségteljes feladat – tette hozzá az igazgató - hiszen ilyenkor tavasszal kell eldönteniük, hogy melyik intézménybe íratják gyermeküket szeptembertől. El kell menni valamennyi iskolába, megnézni, ott milyen az oktató-nevelő munka, milyen képzési lehetőségeket kínálnak. Az Erkel-iskola is ebben a választásban szeretne segítséget nyújtani a nyílt nappal. Az oktatási intézményben a művészeti és a zenei oktatás kap prioritást, s ebből kaphattak ma ízelítőt a szülők.

Délután aztán már a nagycsoportosok is részt vettek a különböző játékos foglalkozásokon, melyen tornászhattak, rajzolhattak és énekelhettek is a kicsik, mialatt a szülők rövid tájékoztatást hallhattak az iskoláról, s megtekinthették az épületet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:39:39

Dr. Kovács Zoltán mindenkit óvatosságra intett


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 21:33:09

Othello szeret és félt, Desdemona lázad, Jago manipulál


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 10:19:23

Zongorilla farsang a zeneiskolában


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 17:13:44

Pálosan szép az élet! - Pálos rendtörténeti vándorkiállítás a Fő utcán