Ökonap a fény éve jegyében a Weöresben


2015-03-19 20:37:58  | cikk: Babos Petra  | 


Ökonap a fény éve jegyében a Weöresben főképe
Az ökoiskola minősítéssel rendelkező Pápai Weöres Sándor Általános Iskolában minden évben megszervezik az ökonapokat a diákoknak. Erre a napra a hagyomány szerint meghívják a Csókai és a Szivárvány Óvoda nagycsoportosait, akik mindig szívesen vesznek részt a programon.
- Idén a fény éve kapcsán hirdettük meg az ökonapot. Délelőtt a nagycsoportosok a Fény országába repülhettek egy drámajátékon keresztül, ahol a fény jelentőségét tapasztalhatták meg. A játék során friss ivóvizet is kaptak a gyerekek a pápai Vízmű jóvoltából. Ezt követően a kézműves játszóházban napraforgót készíthettek újrahasznosítható anyagokból – mondta el Pulay Róbertné igazgatóhelyettes.

Délután a Weöres-iskola diákságának tartottak ökoprogramot, melyen a felsősök társasjátékoztak, árnyjátékban vettek részt, ahol egymás árnyékát kellett felismerni, az alsósok pedig totót és rejtvényt töltöttek ki a kézműves tevékenykedés mellett.
Szelencsikné Tibolt Anita, a Szivárvány Óvoda vezetője elmondta, az apróságok élvezték, hogy az iskolában lehetnek, örömmel vettek részt a programban, s remélik, máskor is ellátogathatnak az intézménybe.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-27 14:48:16

Jó ütemben halad az energetikai felújítás a kórházban


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 18:31:20

Érdekességek a Szent Koronáról


ajánlott cikk főképe

2019-12-08 23:46:27

335 ezer forint adomány a beteg gyermekek javára


ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:13:33

Akik az Édenkertben dolgoznak


PÁPA időjárás