Ismét Pápán koncerteznek a győri filharmonikusok


2015-03-21 21:37:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: archív  | 


Ismét Pápán koncerteznek a győri filharmonikusok főképe
Mesés zenék, zenés mesék címmel ismét egy különleges koncertet hoz városunkba a Győri Filharmonikus Zenekar. Az est fellépője ezúttal a mindenki számára jól ismert és kiváló ének-  és mesemondó, Berecz András lesz.
A Győri Filharmonikus Zenekar a tavalyi évben már koncertezett Pápán. Az idén ismét három kiváló és jól ismert vendégelőadót hívtak meg: Szulák Andreát és a világhírű harmonikaművészt, Orosz Zoltánt, a sorozat utolsó fellépője pedig Berecz András. 

Berkes Kálmán karnagy kérdésünkre elmondta, a bérletsorozatot úgy állították össze, hogy azok számára is érdekes és könnyed legyen, akik a klasszikus repertoár miatt jönnek el egy szimfonikus zenekar koncertjére.
- Nagyon szeretünk Pápán koncertezni, itt mindig nagyon jó közönséggel találkozunk, akik igazán szeretik az értékes zenét, s ezt bátran ki is mutatják, sokat tapsolnak. Reméljük, a jövőben is jöhetünk ebbe a szép barokk városba – tette hozzá.
A pápai est során a prózai részek mellett felcsendül Csajkovszkij Diótörő műve, valamint Kodály Zoltán Háry János szvitje is.
A karnagy felhívta a zenebarát közönség figyelmét arra is, hogy a koncerten ismét két darab belépőt sorsolnak ki a győri májusi José Cura és Rost Andrea estjére.

A pápai koncert jövő vasárnap, vagyis március 29-én lesz 19 órától a JMSZK színháztermében. A hangversenyre jegyek még válthatóak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-23 14:50:58

Május elején még nem indul el a lomhulladékgyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 21:06:34

Akik az értékeket gyűjtik, őrzik és közvetítik


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 17:21:31

Újraindult az egészségügyi alapellátás - Továbbra is szükséges a telefonos konzultáció