Városháza kékben


2015-03-24 20:31:16  | cikk: HuHa  | 


Városháza kékben főképe
Az önkormányzat és a városháza dolgozói is csatlakoztak tegnap a Weöres Sándor Általános Iskola Öltözz kékbe a Víz Világnapján elnevezésű kezdeményezéséhez. A diákok delegációja már hetekkel ezelőtt felkereste a polgármestert, hogy programjukról tájékoztassák és kérjék csatlakozásukat. Áldozó Tamás természetesen támogatásáról biztosította a lelkes ifjakat, a hétfői kék akcióról tájékoztatták az egyes osztályon dolgozókat és a városvezető a pénteki képviselő-testületi ülésen képviselőtársait is kérte a kék viseletre és a közös fotózásra.

Így hétfőn a Városházán dolgozók többsége kékbe öltözve ment dolgozni, jelezve, hogy egyetértenek a Víz Világnapjának üzenetével, vizeink megóvásának fontosságával és ivóvízkészletünk védelmének szükségességével. A 16 órakor, a Városháza udvarán tartott közös fotózáson több mint ötvenen gyűltek össze, volt, akin csak egy kék kendő jelezte, hogy fontosnak tartja a víz védelmét, volt, aki kék farmert húzott és volt, aki teljesen kékbe öltözött. A fotózkodáson Grőber Attila MSZP-s képviselő is részt vett, ő volt az egyetlen ellenzéki képviselő, aki csatlakozott a Városháza Öltözz kékbe akciójához.
Áldozó Tamás a fotózás után hírportálunknak úgy fogalmazott, örül annak, hogy a Városházán ennyi környezettudatos munkatársa van és ilyen sokan csatlakoztak ehhez a játékhoz, ami igazán sokkal több, mint egy játék.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-16 15:29:35

Egyházi Andrea: A tanulás-tanítás új útja ez mindannyiunk számára


ajánlott cikk főképe

2020-06-13 20:13:44

Társadalmi munka a Forrás tanösvényen


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 19:23:30

Hatszáz textil arcmaszk már az ESZI-nél