Ivókutat kaptak a Weöres-iskolások


2015-03-24 20:49:50  | cikk: Babos Petra  | 


Ivókutat kaptak a Weöres-iskolások főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskola is csatlakozott a HAPPY hét elnevezésű csapvíz népszerűsítő programhoz.
Iskolánk jó kapcsolatot ápol a Pápai Vízmű Zrt.-vel, ezért is vettünk részt a rendezvényen – mondta Pulay Róbertné igazgatóhelyettes, hozzátéve - A HAPPY hét programjai között szerepelt az Öltözz Kékbe! akciónk, ami nagy siker aratott, hiszen közel háromezren csatlakoztak hozzánk, s küldtek fotót magukról. Ezen kívül a héten a különböző szakköreinken arra törekszünk, hogy minél több vízzel kapcsolatos feladatot oldjunk meg. Tervezünk vízzel működő tárgyakat, kipróbáljuk a diákokkal a vízzel működő kisautónkat. Ezekből egy kiállítás is nyílik pénteken, ahol fotókon bemutatjuk a hét főbb eseményeit.

Szili Ágnes, a Pápai Vízmű Zrt. laboratóriumvezetője hozzáfűzte, a HAPPY hét rendezvényeibe hat iskola is bekapcsolódott. A program keretén belül egy iskolának ivókutat is adományoztak, idén a Weöres-iskolásos kapták ezt, amelyet az ebédlő mellett helyeztek el. Az ivókutat ma délelőtt a nagyszünetben dr. Lukács Endre a Pápai Vízmű Zrt. vezérigazgatója adta át, a gyerekek pedig friss forrásvízzel koccintottak ugyancsak a vízmű jóvoltából.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 20:42:18

Implom József Középiskolai Helyesírási Verseny a Közgázban


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 20:39:35

Dr. Kapossy Luciánra emlékeztek a városbarátok


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:13:50

Pápán lesz a megyei nemzetiségi gála


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 08:06:52

Szívvel futottak a gyerekek mosolyáért


PÁPA időjárás