Mikor a közgazdász regiment kivonul… - Élőképet alkottak a 75 éves jubileumon


2015-03-25 20:10:25  | cikk: Babos Petra  | 


Mikor a közgazdász regiment kivonul… - Élőképet alkottak a 75 éves jubileumon főképe
„Mikor a közgazdász regiment kivonul, a világ kivirul és a srác szíve kigyúl…” –ezeket a sorokat visszhangozták a Fő tér ódon barokk épületei ma délután 2 óra körül, amikor több mint 400 közgázos diák és tanár sorakozott fel a Nagytemplom előtti téren, hogy az iskola fennállásának 75. jubileuma alkalmából élőképet alkosson. A sokszínű kompozícióban a Közgáz szót fekete-sárga, míg a hetvenötös számot dupla sorban zöld, a város színeit, a piros-kéket - ami egyben a közgázosok színe is - azonos színű pólót vagy kabátot viselő diákokkal jelenítettek meg.
Konczné Recska Henriette testnevelő tanár, az élőkép szervezője hírportálunk kérdésére elmondta, a tanulókat osztályokként osztották be az alakzatokba, s testnevelés órákon tanulták be, hogy ki hol fog állni, de a tantestület is aktívan bekapcsolódott a próbákba.
Az élőkép után a népes diáksereg Radványi Éva ének tanár vezetésével lelkesen együtt énekelte a régi hagyományokra visszatekintő közgázos indulót, amit az intézménybe való beiratkozáskor minden kilencedikes diák megtanul.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 13:48:56

Csökkenő karanténszám, növekvő óvodai létszám - dr. Áldozó Tamás polgármester a városi járványhelyzetről


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 21:22:50

Új rámpa a vasúti aluljáróban


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 11:46:47

Otthonról dolgozik a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet