Indulhat a napfürdőzés a Várkertfürdőben


2015-03-26 21:59:00  | cikk: HuHa  | 


Indulhat a napfürdőzés a Várkertfürdőben főképe
Bár a Várkertfürdő termálmedencéjének kiúszója télen is várta a szabadtéri fürdőzést kedvelőket, az igazi szabadban való fürdés ideje most kezdődik, hiszen hétvégétől napfürdőzéssel lehet kiegészíteni a vizes pihenést.

A létesítmény dolgozói ma megkezdték a termálkert megnyitásának előkészületeit, lenyírták és rendezték a lassan éledő pázsitot, felszerelték a zuhanyzót, kijavították a medence körüli burkolat hibáit és kirakták a nyugágyakat a medence körüli zöldfelületre.
Azoknak tehát, akik a fürdőélményeket legszívesebben a szabadban élik meg, vagy a napfürdőzés szerelmesei, netán D vitamin pótlásra vágynak természetes módon, itt a lehetőség a nyarat idéző kikapcsolódásra.

A létesítmény vezetőjétől azt is megtudtuk, a Várkertfürdő strandjának nyitási időpontját az időjárás függvényében határozzák meg, ha kellemes hőmérsékletű, napos idő ígérkezik, már a május elsejei hosszú hétvégére kinyitnak, a végleges strandnyitást pedig pünkösdre tervezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 12:47:48

Példaértékű összefogásból új játékok a tapolcafői óvodában


ajánlott cikk főképe

2020-07-09 19:18:13

Nyárvarázs gyermekszemmel