Kiállítással zárult a HAPPY hét a Weöresben


2015-03-27 22:36:20  | cikk: Babos Petra  | 


Kiállítással zárult a HAPPY hét a Weöresben főképe
A Pápai Weöres Sándor Általános Iskolában a héten HAPPY hetet tartottak a csapvíz népszerűsítése érdekében. A színes programok között szerepeltek szakköri és órai foglalkozások is, melyen a diákok a víz fontosságával és hatásaival ismerkedtek meg.
Pulay Róbertné szervező, igazgatóhelyettes elmondta, a víz világnapja alkalmából nemcsak az iskola diákjait mozgatták meg, hiszen az Öltözz kékbe! elnevezésű programhoz 3622 fő csatlakozott, ami nagyon szép eredménynek tekinthető. Öröm volt számukra és nagyon jó érzés, hogy sok oktatási intézmény bekapcsolódott a magánszemélyek mellett a programba. Ökoiskola lévén szeretnének a jövőben is hasonló programsorozatot szervezni a víz világnapján.

Böröczky Ádám elmondta, nagyon jól érezte magát a héten. Kipróbálta a hidrokocsit, amit fel kellett pumpálni, s a víz hajtotta. A fiú szerint ez egy nagyszerű és érdekes találmány, majd hozzáfűzte, a hét során megtanulták, a csapvíz nagyon egészséges és azt kell fogyasztani, amikor csak lehet.
A hét kiállítással zárult, melyen fotókkal és egy montázzsal mutatták be a program fő eseményeit. A minitárlatnak a bejárat melletti fogadótér ad otthont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 17:45:08

Szüneteltetik a nyilvános liturgiákat, de a templomok nyitva vannak


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 21:32:16

Kézbe vehető történelem - Értékes lelet került elő Pápa határában


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 17:15:20

A pápai tűzoltók teljesítették Bence kívánságát