Nem jelentett előnyt a hazai pálya


2015-03-28 13:11:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem jelentett előnyt a hazai pálya főképe
Az U15-ös lány félpályás labdarúgó bajnokság pápai fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club négy mérkőzést játszott. A házigazdák pozitív előjelekkel várhatták a találkozókat, hiszen Pődör Ákos és Tóth Ferenc tanítványai a rangsor első helyét foglalták el, 24 találkozón 20 győzelem mellett három döntetlent értek el, és mindössze egy vereséget szenvedtek, a legutóbbi, felcsúti fordulóban is négyből négy meccset nyertek. Nem indult jól a forduló, hiszen az utolsó előtti Sopron ellen csak 0-0-s döntetlent értek el, majd a Csákvár ellen már jobban szerepeltek a lányok, Móczár Lili és Cser Flóra Rebeka találataival 2-0-ra diadalmaskodtak. Felcsút ellen már a második percben hátrányba kerültek, és hiába támadták végig a hátralévő időt, és találták el többször is a kapufát, nem sikerült az egyenlítés. A győri DAC ellen nem volt átütő erő a játékukban, egy góllal alulmaradtak, így Tóth Ferenc edző nem lehetett elégedett a lefújást követően.
- Ebben az egy fordulóban több vereségünk volt, mint a szezonban összesen. A teljesítményünk nem volt jó, nem jó felfogásban léptünk pályára, a lányokat talán az orkán erejű szél is megzavarhatta, de nagyon öncélú volt a játékunk, többen tudásuk alatt játszottak, és sajnos a szerencsével is hadilábon álltunk.

Eredmények:

PELC – Sopron 0-0

Csákvár - PELC 0-2 (Gsz.: Móczár, Cser)

PELC – Felcsút 0-1 (Gsz.: Gelencsér)

DAC Unio - PELC 1-0 (Gsz.: Kolontári)

A bajnokságot a mai visszafogottabb szereplés ellenére is magabiztosan vezeti a PELC, előnyük 18 pont a második Felcsút előtt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 15:41:10

Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen