Közel állt a bravúrhoz a Sportoázis NKK


2015-03-28 13:49:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közel állt a bravúrhoz a Sportoázis NKK főképe
A megyei első osztályú női kézilabda bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában a tabella második helyén álló Ősit fogadta a negyedik Sportoázis NKK Pápa. Fülöp Petráék számára tét nélküli volt a két félidő, hiszen az eredménytől függetlenül már korábban biztossá vált, hogy a negyedik pozícióban zárják az alapszakaszt. A megyei rivális ellen jól kezdtek a mieink, jól felkészültek az ellenfél nyitott védekezésére, a hetesek is utat találtak a kapuba, jó húzás volt védekezésben a hatos fal, de Széll Orsolya is jól állta a lövéseket, támadásban pedig a nyolc gólig jutó Fülöp Petra és a hét gólt szerző Széll Anna vitte a hátán a csapatot, a Sportoázis két góllal vezetett a szünetben (12-10). A második játékrész közepéig minden a mieink elképzelései szerint alakult, azonban a meccs ezen szakaszában megváltozott a pápaiak játéka, amit az ellenfél ki is tudott használni, három perc hazai gólcsendre négy ősi gól érkezett válaszul, majd az ellenfél feljebb tolva védekezését, a szélről labdákat lopva gyors indításokkal 21-20-ról 21-26-ra módosította az állást. Innen már a fáradó Pápa nem tudott visszakapaszkodni, igaz az utolsó percekben egy 4-0-s rohammal még labdájuk volt az egy gólos különbségre (26-28), ez azonban nem sikerült, két góllal nyertek a vendégek.

Sportoázis NKK Pápa – Ősi Andreotti SE 26-28 (12-10)

Kapcsándi Zsolt: A mai mérkőzés is megmutatta, hogy ebben a bajnokságban mindenki verhető. Örülök, hogy a bajnokesélyest meg tudtuk szorongatni, ha nincs a második félidő közepén az a hullámvölgy, a győzelemre sem lettünk volna esélytelenek. Gratulálok a lányoknak, nagyot küzdöttek, a ma látottakra a rájátszásban – ahol az Ajka lesz az ellenfelünk - lehet építeni.

Pápa gólszerzők:
Fülöp Petra 8
Széll Anna 7
Szabó Edina 4
Molnár Petra 2
Németh Anita, Németh Éva, Pető Ivett, Sárközi Noémi, Pilka Szilvia 1-1

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 14:41:17

Szombaton adják át a rekortános futópályát


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést