Munkatársától lopott


2015-03-28 16:11:34  | cikk:  | 


Munkatársa telefonját lopta el a közös öltözőből 2015. március 24-én az a férfi, akit másnap már gyanúsítottként hallgattak ki a Pápai Rendőrkapitányság nyomozói. Az egyik pápai üzlet vezetője 2015. március 24-én délután arról értesítette a rendőrséget, hogy egy diákmunkásuk öltözőben hagyott hátizsákjából valaki eltulajdonított egy mobiltelefont. A helyszínre érkező járőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek során – az egyik internetes közösségi oldalt is felhasználva – egy szintén az üzletben dolgozó diákmunkás került a látókörükbe. A 19 éves A. Milánt másnap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. A férfi elismerte, hogy az öltözőben hagyott hátizsákból ellopta munkatársának mobiltelefonját, majd sietve elhagyta az áruházat.  Útközben a SIM kártyát eltörte, a telefon tokját eldobta, a készülékből pedig kitörölte mindent, ami a tulajdonosra utalt. A rendőrök a telefont lefoglalták és visszaadták jogos tulajdonosának.
 
A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 13:32:06

Figyelmetlen volt, balesetet okozott