Iskolai verekedés


2015-03-28 16:12:47  | cikk:  | 


Vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rendőrkapitányság vizsgálati osztálya az ellen a három pápakörnyéki fiatal ellen folytatott nyomozását, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy egy pápai szakközépiskola előtt – több diák szeme láttára – összeverekedtek. A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik 17 éves fiatalt az iskolában barátnője azzal kereste meg, hogy a lány volt barátja és annak testvére az iskola elé jönnek, mert verekedni akarnak. A fiatal fiú az iskola elé ment azzal a céllal, hogy a féltékenységből adódó nézeteltérését rendezze az érkezőkkel. Őt több diáktársa is kíváncsian követte. Az épület előtt megjelenő két testvér, a 22 éves S. J és a 19 éves S. Á. összeverekedett a hozzájuk lépő 17 éves diákkal. A dulakodásnak egy pedagógus vetett véget. Mindhárom férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Ellenük garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető eljárás indult. Az eljáró hatóság a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a büntetőeljárás iratait a Veszprémi Járási Ügyészséghez.

Képek:

nincsenek képek

A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy 26 éves és egy 35 éves férfit állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának járőrei 2020. május 5-én 10 óra 10 perckor Pápán, míg 11 óra 15 perckor Veszprémben...

2020-05-06 13:57:11

Nem fizették be a pénzbírságot


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. május 19-én 13 óra körül Pápa egyik utcájában igazoltattak egy lassú járművel közlekedő 58 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív...

2020-05-29 12:07:03

Rendőrkézen az ittas sofőr