Húsvéti játszóház a Pegazusban


2015-03-28 21:57:25  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóház a Pegazusban főképe
A húsvét jegyében szervezett családi délelőttöt a Pegazus Színház társulata, melyen húsvéti játszóház, négypróba és interaktív foglalkozások várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A programnak a társulat Szent István úti színháza adott otthont.
Brád Gergely szervező kérdésünkre elmondta, a Pegazus Színházban nagy hagyománya van annak, hogy az ünnepkörökhöz és a jeles napokhoz kapcsolódóan családi napot szerveznek a gyermekeknek és szüleiknek.
A kicsiket már 9 órától várták a kézműves játszóházba, ahol vidám húsvéti díszek mellett tojást is lehetett festeni, majd a Pöttyös mese című zenés bábjátékot tekinthették meg az érdeklődők. A darabot Végh Zsolt és Valler Kata, a társulat színészei adták elő.  A Nyúlcipő, azaz a húsvéti négypróba során a gyerekek összemérhették ügyességüket és gyorsaságukat, amelyekért finom édesség járt. Az apróságoknak lehetőségük nyílott arra is, hogy élő nyuszit simogassanak, ami nagy élményt jelentett a számukra.
A jó hangulatú délelőtt folyamán keresztrejtvény, színező is várt a gyerekekre és szüleikre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-26 07:59:24

Természettudományos-és szavalóverseny a jubileumi héten


ajánlott cikk főképe

2019-10-22 19:32:16

Átvette megbízólevelét dr. Áldozó Tamás polgármester


ajánlott cikk főképe

2019-11-06 15:33:54

Libaételek, újborok, szórakoztató programok - Hétvégén Szent Márton-napi Újbor Ünnepe


ajánlott cikk főképe

2019-12-15 21:35:52

Kézműves foglalkozás a múzeumban


PÁPA időjárás