Húsvéti játszóház a Pegazusban


2015-03-28 21:57:25  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóház a Pegazusban főképe
A húsvét jegyében szervezett családi délelőttöt a Pegazus Színház társulata, melyen húsvéti játszóház, négypróba és interaktív foglalkozások várták a kicsiket és nagyokat egyaránt. A programnak a társulat Szent István úti színháza adott otthont.
Brád Gergely szervező kérdésünkre elmondta, a Pegazus Színházban nagy hagyománya van annak, hogy az ünnepkörökhöz és a jeles napokhoz kapcsolódóan családi napot szerveznek a gyermekeknek és szüleiknek.
A kicsiket már 9 órától várták a kézműves játszóházba, ahol vidám húsvéti díszek mellett tojást is lehetett festeni, majd a Pöttyös mese című zenés bábjátékot tekinthették meg az érdeklődők. A darabot Végh Zsolt és Valler Kata, a társulat színészei adták elő.  A Nyúlcipő, azaz a húsvéti négypróba során a gyerekek összemérhették ügyességüket és gyorsaságukat, amelyekért finom édesség járt. Az apróságoknak lehetőségük nyílott arra is, hogy élő nyuszit simogassanak, ami nagy élményt jelentett a számukra.
A jó hangulatú délelőtt folyamán keresztrejtvény, színező is várt a gyerekekre és szüleikre.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 13:32:55

Lámpás kereszteződés épül a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház


ajánlott cikk főképe

2020-05-22 17:46:17

Május 30-án nyit az Esterházy-kastély


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 20:34:42

Nem végeznek szűrővizsgálatokat