Családi délután a tókerti plébánián


2015-03-30 13:48:06  | cikk: pgya  | 


Családi délután a tókerti plébánián főképe
Virágvasárnap alkalmából a tókerti Szent Benedek Plébánia közös Húsvét előtti családi délutánra invitálta a híveket, amelyet a plébánia kórusának tagjai szerveznek – nyilatkozta hírportálunknak Szijártó László esperes, plébános. 15 órától családi szentmise kezdődött, melyet 16 órától 18 óráig kézműves foglalkozások követtek. Filckosárkát, csipeszes csibéket és tojásokat, asztali dekorációkat készítettek a gyerekek és szülők, legnagyobb sikere a csokigolyó nyuszinak volt. Este hat órától lehetőség nyílt a Marcelino kenyér és bor című film megtekintésére is. A szentmisén és az követő rendezvényen jelen volt dr. Kontrát Károly miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára is, aki a tókerti egyházközség tagjaként szívesen szokott részt venni a közösségi eseményeken. Gyerekeket és szülőket az udvaron szeretetvendégség várta süteményekkel, szendvicsekkel, üdítővel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-28 13:17:03

Dr. Nagy Ákos az év pápai rendőre


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 15:24:47

Augusztusban lehet az első városi nagyrendezvény


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-03-07 22:12:30

Tényleg megérdemlik - 25 éves a Pápai Musical Stúdió